Κεφτεδάκια γιουβέτσι με ζουμερό και σπυρωτό κριθαράκι για όλη την οικογένεια.
Υλικά
Για τα κεφτεδάκια
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
2 χοντρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί με προζύμι
1 μέτριο κρεμμύδι
1 μικρή ώριμη σφιχτή ντομάτα
1 κ.σ. ξίδι από κρασί
1 αβγό
1 κ.γ. αποξηραμένο δυόσμο
1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
½ ματσ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το γιουβέτσι
500 γρ. μέτριο κριθαράκι
¼ φλ. ελαιόλαδο
1 σκελ. σκόρδο ψιλοκομμένη
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 συσκ. ντοματάκια ολόκληρα στο χυμό τους ή φρέσκια ντομάτα τριμμένη
2 κόκκους μπαχάρι
1 μικρό φύλλο δάφνης
Αλάτι, πιπέρι
1½ lt νερό ζεστό (6 κούπες)
100 γρ. κεφαλογραβιέρα σε μικρά καρέ
Διαβάστε περισσότερα στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller