LAMIAthema.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • LIFESTYLE
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Reading: Συγκλονίζει θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Με έκαιγε με τσιγάρο και καυτό σίδερο»
Μοιράσου το
Notification Δείξε μου περισσότερα
Τελευταία Νέα
Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό
12 Νοεμβρίου 2025
Το Αρχοντικό της Ζάχολης: Το σημείο συνάντησης παράδοσης, γεύσης και φύσης!
12 Νοεμβρίου 2025
Δήμος Λαμιέων: Ενημερωτικές ομιλίες στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η)
12 Νοεμβρίου 2025
Λαμία: Παζάρι δίσκων από το OZ cafe bar & Music Project
12 Νοεμβρίου 2025
Λαμία: Βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά ΣΤ’ δημοτικού μέσω της δράσης «διαΔΡΩ»
12 Νοεμβρίου 2025
Aa
LAMIAthema.gr
Aa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • LIFESTYLE
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακολούθησέ μας
LAMIAthema.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΕΛΛΑΔΑ > Συγκλονίζει θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Με έκαιγε με τσιγάρο και καυτό σίδερο»
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Με έκαιγε με τσιγάρο και καυτό σίδερο»

19 Οκτωβρίου 2025 156 Views
Updated 2025/10/19 at 10:33 ΜΜ
Μοιράσου το
Μοιράσου το

Τις μαρτυρικές στιγμές με ξυλοδαρμούς, καψίματα από σίδερο και τσιγάρα, ακόμα και «παιχνίδια ασφυξίας», περιγράφει μια γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης από τον 45χρονο σύντροφο της.

Η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας προκαλεί φρίκη με την 55χρονη γυναίκα να φοβάται πως ο πρώην σύντροφός της αφεθεί ελεύθερος θα την εκδικηθεί επειδή βρήκε το θάρρος και τον κατήγγειλε.

Φρίκη προκαλεί νέα υπόθεση έμφυλης βίας με άγρια κακοποίηση στο Ηράκλειο Κρήτης.

- Advertisement -
Ad image

Ένας 45χρονος κατηγορείται ότι υπέβαλε την 55χρονη πρώην σύντροφό του σε αποτρόπαια βασανιστήρια.

«Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου. Τα πρώτα 2,5 – 3 χρόνια ήταν ο καλύτερος του κόσμου, άψογος. Από κει και μετά ξεκίνησε δειλά δειλά να βγάζει τα σαδιστικά του πάνω μου. Πήγαινε να μ’ αγκαλιάσει ας πούμε και μου έκοβε την μία καρωτίδα, με αποτέλεσμα να ψιλό ζαλίζομαι. Μου έλεγε ‘ω, δεν το κατάλαβα’, και μετά πίεζε και τις δύο καρωτίδες και λιποθυμούσα επιτόπου».

Η ίδια καταγγέλλει πως 45χρονος κατέγραφε σε βίντεο τα όσα φριχτά έκανε.

«Μου είπε ότι στο κινητό του με έχει τραβήξει βίντεο όταν είμαι λιπόθυμη, όταν μου έβαλε το στήθος μου στην μέγγενη και έκανα ένα αιμάτωμα πολύ άσχημο. Ο άνθρωπος αυτός αυνανιζόταν εκείνη την ώρα, αυνανιζόταν και ερχόταν σε οργασμό με τον πόνο μου. Στο κινητό του πρέπει να υπάρχουν όχι μόνο από μένα αλλά και από άλλες γυναίκες».

«Κινδύνευε η ζωή μου»

Η γυναίκα περιγράφει αποκλειστικά στο MEGA και τις «Εξελίξεις Τώρα» με την Αναστασία Γιάμαλη  τις μαρτυρικές στιγμές με ξυλοδαρμούς, καψίματα από σίδερο και τσιγάρα, ακόμα και «παιχνίδια ασφυξίας».

«Να με πνίγει, να με χτυπάει στο κεφάλι όσο είμαι λιπόθυμη, να με καίει με τσιγάρα, να με καίει με το σίδερο, το ηλεκτρικό, το ατμοσίδερο εννοώ, να με βάζει πάνω στο καλοριφέρ. Μία φορά με έριξε από τη σκάλα, έπεσε πάνω μου, με έπιασε από τον λαιμό, με έσφιξε για να πνιγώ και μου είπε ‘αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς’».

Φοβόταν για την ίδια της τη ζωή

«Κινδύνευε η ζωή μου. Όταν τον άλλον τον πνίγεις δύο, τρεις, πέντε, δέκα. Του χτυπάς το κεφάλι με τα κότσια, με την γροθιά, επανειλημμένα, τον καις. Ε, τι άλλο περιμένεις; Το μαχαίρι; Το οριστικό πνίξιμο; Το μπαμ και κάτω; Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα και πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να καταλάβει αυτός ότι πήρα την Αστυνομία και να φύγει. Δεν θέλει φυλακή, θέλει ίδρυμα. Εγκλεισμό σε ίδρυμα πρώτα».

«Αν τον αφήσουν ελεύθερο πού θα κρυφτώ;»

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως η 55χρονη θέλει να τον εκδικηθεί γιατί εκείνος ήθελε να χωρίσουν.

«Με εκδικητικό μένος, με απείλησε ευθέως, λέγοντας ‘αν τολμήσεις να χωρίσουμε και φύγεις από το σπίτι, θα σε καταστρέψω, θα σε βάλω φυλακή. Λίγες μέρες μετά, έκανε πράξη την απειλή της.

Στις 05/10/2025, μετέβη στις αστυνομικές Αρχές και έστησε ένα φανταστικό σενάριο κακοποίησης, το οποίο οδήγησε στη σύλληψή μου», λέει ο ίδιος.

«Μου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Και ότι με ταΐζει, με ποτίζει, με φροντίζει. Και επειδή μου είπε να χωρίσουμε, γι’ αυτό τα κάνω όλα. Πληγές παντού. Στο στήθος μου δεν μπορώ να βάλω σουτιέν. Τα ρούχα μου με πονάνε αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Το κεφάλι μου είναι παντού καρούμπαλα και αιματώματα. Δεν ξέρω πώς δεν έχω κάνει και καμία εγκεφαλική αιμορραγία. Ειδικά στο στήθος. Επειδή είμαι σακχαροδιαβητική, οι πληγές δεν μπορούν να φτιάξουν εύκολα», λέει η γυναίκα.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ισχυρίστηκε πως τα βασανιστήρια για τα οποία κατηγορείται είναι αποκύημα της φαντασίας της. Ωστόσο, δεν έπεισε την ανακρίτρια και αποφασίστηκε η προσωρινή του κράτηση.

«Οι ισχυρισμοί της περί σαδιστικής συμπεριφοράς και ψυχολογικής απομόνωσης είναι αποκυήματα της φαντασίας της, σχεδιασμένα για να με παρουσιάσουν ως ένα βίαιο και επικίνδυνο άτομο».

Η 55χρονη βρίσκεται σε απόγνωση.

«Ξέρει που είναι η δουλειά μου. Αν βγει, δεν ξέρω αν θα προλάβω. Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Δεν θα την γλιτώσω. Είναι εκδικητικός ούτως ή άλλως. Φρόντιζε πάντα να είναι ιδιαίτερα χειριστικός. Λογαριασμοί, ενοικιαστήριο, το τηλέφωνό μου, τα πάντα ήταν υπό συνεχή παρακολούθηση πάντα στο όνομά του».

Φοβάται πως αν αφεθεί ελεύθερος θα την εκδικηθεί επειδή βρήκε το θάρρος και τον κατήγγειλε.

«Αν υποθέσουμε ότι τον αφήσουν ελεύθερο, εγώ πού θα κρυφτώ; Τι να κάνω; Να πάρω όπλο να έχω μαζί μου; Να πάρω έναν αστυνομικό; Πού να πάω; Δεν κοιμάμαι, είμαι καταθλιπτική, φρόντισα να ξεκινήσω αγωγή».

Η 55χρονη που εδώ και χρόνια ζούσε εγκλωβισμένη στον φόβο του χωρίς κανέναν να την στηρίξει, «έσπασε» τη σιωπή της και πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ In.gr
Newsroom 19 Οκτωβρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Άφησε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό
12 Νοεμβρίου 2025
Το Αρχοντικό της Ζάχολης: Το σημείο συνάντησης παράδοσης, γεύσης και φύσης!
12 Νοεμβρίου 2025
Δήμος Λαμιέων: Ενημερωτικές ομιλίες στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η)
12 Νοεμβρίου 2025
Λαμία: Παζάρι δίσκων από το OZ cafe bar & Music Project
12 Νοεμβρίου 2025
Λαμία: Βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά ΣΤ’ δημοτικού μέσω της δράσης «διαΔΡΩ»
12 Νοεμβρίου 2025

Σας ενδιαφέρουν

ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην Αχαΐα: 3χρονο αγοράκι έπεσε από μάντρα και σκοτώθηκε, ήταν στην αγκαλιά συγγενή

12 Νοεμβρίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Βία ανηλίκων: Πάνω από 2.000 παιδιά κάθε χρόνο στα νοσοκομεία

12 Νοεμβρίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και περιορισμένη ορατότητα – Πού θα βρέξει

12 Νοεμβρίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Καλπάζει η ακρίβεια, γονατίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις – «Πρωταθλητές» βασικά τρόφιμα και ενοίκια

11 Νοεμβρίου 2025
Facebook Instagram

Το νέο ενημερωτικό portal της Λαμίας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.
Ειδήσεις από την Λαμία, την Φθιώτιδα, όλη τη Στερεά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΒΙΒΛΙΟ

MUST

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Όθωνος 1, Λαμία
  • 2231022277, 6908395648
  • lamiathema@gmail.com
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

©2020 - 2025 LAMIAthema.gr / Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | 19CLOUDS PRODUCTION

Removed from reading list

Undo
AdBlock Detected
Our site is an advertising supported site. Please whitelist to support our site.
Okay, I'll Whitelist
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?