LAMIAthema.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Reading: Ψαρόπουλος για βίντεο Καπερνάρου: «Δεν θεωρώ τυχαία» τη χρονική στιγμή που εμφανίστηκαν​
Μοιράσου το
Notification Δείξε μου περισσότερα
Τελευταία Νέα
Περιφέρεια Στερεάς: Εμπιστοσύνη των πολιτών στα επίσημα αποτελέσματα καταλληλότητας υδάτων κολύμβησης
3 Ιουλίου 2025
Σε ρυθμούς καύσωνα από την Κυριακή
3 Ιουλίου 2025
Λαμία: «Αλληλεπίδραση» με ΑμεΑ την Παρασκευή 4/7 από το Συμβούλιο Νέων
3 Ιουλίου 2025
μωβ μέδουσες
Θερίζουν οι Οι μωβ μέδουσες στην Εύβοια
3 Ιουλίου 2025
Καιρός: Θερμοκρασία έως 37 βαθμούς Κελσίου την Πέμπτη 3/7
3 Ιουλίου 2025
Aa
LAMIAthema.gr
Aa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακολούθησέ μας
LAMIAthema.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΕΛΛΑΔΑ > Ψαρόπουλος για βίντεο Καπερνάρου: «Δεν θεωρώ τυχαία» τη χρονική στιγμή που εμφανίστηκαν​
ΕΛΛΑΔΑ

Ψαρόπουλος για βίντεο Καπερνάρου: «Δεν θεωρώ τυχαία» τη χρονική στιγμή που εμφανίστηκαν​

Newsroom 9 Φεβρουαρίου 2025
Updated 2025/02/09 at 6:40 ΜΜ
Μοιράσου το
Μοιράσου το

Για τα βίντεο Καπερνάρου και τη χρονική στιγμή που εμφανίστηκαν μίλησε στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» του Mega o Αντώνης Ψαρόπουλος.

O πατέρας της Μάρθης, που σκοτώθηκε στα Τέμπη, αρνήθηκε να εκφέρει άποψη για τι δείχνουν αν δεν πιστοποιηθεί η γνησιότητά τους. «Δεν θα μπω στη διαδικασία εικασιών, αν είναι original, τι βλέπω και τι δεν βλέπω και πως τα αξιολογώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτό που μπορώ όμως να σας πω, μετά πλήρης βεβαιότητας -διότι προκύπτει από δικογραφία- είναι: Πρώτον, ότι μετά από 23 μήνες, αντιλαμβάνεται κανείς ότι είτε δεν έχει κάνει σωστά τη δουλειά της δικαιοσύνη και δεν έτρεξε να αντλήσει το βιντεοληπτικό υλικό που τώρα μας παρουσιάζεται από την Αρχή, οπότε είναι λάθος ο ανακριτής, είτε οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι της Interstar και του ΟΣΕ λένε ψέματα και η ελληνική δικαιοσύνη ορθώς έπραξε και αναζήτησε, με τον τρόπο που έπρεπε να αναζητήσει, όλα τα στοιχεία της δικογραφίας», επισήμανε.

- Advertisement -

»Δεύτερον, δεν θεωρώ τυχαίο το χρονικό σημείο στο οποίο εμφανίζεται αυτό το βιντεοληπτικό υλικό και με τον τρόπο που εμφανίζεται, διότι δημοσιοποιήθηκε άμεσα, μία – δύο μέρες μετά την κατάθεση από ό,τι γνωρίζω στον ανακριτή. Σαφώς δημιουργεί πάρα πολλά ερωτήματα», πρόσθεσε ο δικηγόρος της υπόθεσης.

«Ένα ερώτημα, το οποίο προκύπτει μέσα από τη δικογραφία, είναι ότι κατατίθεται ενώ εκκρεμεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση που είχε διατάξει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες του προέδρου του ΟΣΕ και του προέδρου της συγκεκριμένης εταιρείας», συνέχισε.

«Και ένα τρίτο και πάρα πολύ σημαντικό -το οποίο δεν γνωρίζει ο κόσμος, αλλά το γνωρίζουμε εμείς- είναι ότι από τον Ιούνιο του 2023, όταν λάβαμε απαντήσεις -ότι αυτό το βιντεοληπτικό υλικό δεν υπάρχει, διότι επανεγγράφεται- από την Interstar και τον ΟΣΕ, είχαμε ζητήσει -επειδή θεωρούσαμε ότι υπάρχει ποινική ευθύνη και δεν είχε τηρηθεί όπως πρέπει το προεδρικό διάταγμα που προβλέπει την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την επεξεργασία τους- να μας κατονομάσουν ποιος είναι υπεύθυνος επεξεργασίας αυτού του υλικού. Μέχρι σήμερα δεν μας έχουν δώσει απάντηση παρ’ όλο που έχει τεθεί τουλάχιστον μια φορά από τον ανακριτή το συγκεκριμένο αίτημα. Μιλάμε για προανακριτική παραγγελία».

«Περίεργη η διαχείριση των Αρχών στο ζήτημα του “μπαζώματος”»

Για το ζήτημα του «μπαζώματος», ο πατέρας Μάρθης επανέλαβε την αρχική του εκτίμηση για «περίεργη διαχείριση όλης αυτής της υπόθεσης».

«Δεν θα έπρεπε να έχει γίνει το “μπάζωμα”. Δεν διαφυλάχτηκε ο τόπος. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, ούτως ή άλλως, σε βαθμός πλημμελήματος -γιατί αυτό μπορούσε να συμβεί- σε 7 φυσικά πρόσωπα, ένα εκ των οποίων είναι ο τότε περιφερειάρχης της Θεσσαλίας αλλά και άλλοι αξιωματούχοι της Πολιτικής Προστασίας, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Αυτό που εγώ κρατώ, ως πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο, και το συνδέω άρρηκτα το “μπάζωμα” με το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία, και ποια ήταν τα αίτια της ανάφλεξης και της φωτιάς που ακολούθησε, ήταν ότι ενώ έπρεπε να επιληφθεί -και κατ’ αρχήν είχε επιληφθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία- ξαφνικά άλλαξε η διαχείριση και η αρμοδιότητα του προανακριτικού έργου και πήγε στην Αστυνομία».

«Από τη στιγμή που αλλάζει αρμοδιότητα και πηγαίνει στην Αστυνομία δεν μπορούσε να ελεγχθεί ο λόγος της ανάφλεξης της φωτιάς που ακολούθησε. Δεν διαθέτει την τεχνογωσία η εελληνική αστυνομία. Συνεπώς αυτό το κομμάτι παράπεσε. Αυτός ο υποβιβασμός του γεγονότος της φωτιάς της ανάφλεξης, μέχρι και πριν από λίγο καιρό διακατέχονταν στην ανάκριση», πρόσθεσε και εξήγησε πως «έχει υιοθετηθεί η άποψη των διορισμένων πραγματογνωμόνων ότι ήταν έλαια σιλικόνης των μετασχηματιστών που προκάλεσαν αυτή τη φωτιά, ενώ υπάρχουν πλήθος άλλων τεχνικών εκθέσεων και πορισμάτων ότι δεν ήταν έλαια σιλικόνης».

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Κοσμάς: Τροχαίο με ανατροπή οχήματος στην Ποσειδώνος

Πάτρα: Στα χέρια της αστυνομίας και πάλι γνωστός πιστολέρο της νύχτας – Οπλοφορούσε και είχε μαζί του ναρκωτικά

Διπλό φονικό στη Λάρισα: Αυτοκτόνησε ο 60χρονος δράστης – «Κάντε κουμάντο για την κηδεία μου, δεν έχω φράγκο» (Videos)

 Read More

Newsroom 9 Φεβρουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Άφησε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περιφέρεια Στερεάς: Εμπιστοσύνη των πολιτών στα επίσημα αποτελέσματα καταλληλότητας υδάτων κολύμβησης
3 Ιουλίου 2025
Σε ρυθμούς καύσωνα από την Κυριακή
3 Ιουλίου 2025
Λαμία: «Αλληλεπίδραση» με ΑμεΑ την Παρασκευή 4/7 από το Συμβούλιο Νέων
3 Ιουλίου 2025
μωβ μέδουσες
Θερίζουν οι Οι μωβ μέδουσες στην Εύβοια
3 Ιουλίου 2025
Καιρός: Θερμοκρασία έως 37 βαθμούς Κελσίου την Πέμπτη 3/7
3 Ιουλίου 2025

You Might Also Like

ΕΛΛΑΔΑ

Σε ρυθμούς καύσωνα από την Κυριακή

3 Ιουλίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Καπνοί πάνω από τη χώρα – Δορυφορική εικόνα από τις φωτιές στην Ελλάδα

3 Ιουλίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Με κατηγορία για εγκληματική οργάνωση η πρόταση του Κινήματος Δημοκρατίας για το σκάνδαλο

3 Ιουλίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Φυλή: Ανήλικο αγόρι βρέθηκε απαγχονισμένο στο σπίτι του

2 Ιουλίου 2025
Facebook Instagram

Το νέο ενημερωτικό portal της Λαμίας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.
Ειδήσεις από την Λαμία, την Φθιώτιδα, όλη τη Στερεά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΒΙΒΛΙΟ

MUST

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Όθωνος 1, Λαμία
  • 2231022277, 6908395648
  • lamiathema@gmail.com
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

©2020 - 2025 LAMIAthema.gr / Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | 19CLOUDS PRODUCTION

Removed from reading list

Undo
AdBlock Detected
Our site is an advertising supported site. Please whitelist to support our site.
Okay, I'll Whitelist
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?