Την πόρτα του ανακριτή Πατρών, πέρασε σήμερα το πρωί, ο 67χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι (σπάθα) στον γείτονά του, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην Ανθούπολη.
Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ζήτησε και έλαβε νέα 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Έτσι, θα οδηγηθεί εκ νέου την Τρίτη το πρωί στον ανακριτή Πατρών.
Η ΕΛ.ΑΣ. για την απόπειρα ανθρωποκτονίας
Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος στην Πάτρα, στο διαμέρισμά του, μετά από διαπληκτισμό με ένοικο, που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία, έπληξε τον τελευταίο με μαχαίρι (σπάθα) στο κεφάλι και στον μηρό.
Την πόρτα του ανακριτή Πατρών, πέρασε σήμερα το πρωί, ο 67χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι (σπάθα) στον γείτονά του, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην Ανθούπολη., που περιπολούσαν στην περιοχή, ενώ ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.
Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου, βρήκαν και κατάσχεσαν τα εξής:
- το μαχαίρι (σπάθα), που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος, κατά τη διάπραξη του εγκλήματος,
- δύο σπαθιά και μια θήκη μαχαιριού,
- μια ξύλινη πιστόλα με φραγμένη κάννη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Άρχισε η δίκη αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. – Κατηγορείται για εκβιασμό
Αγρότες: Συλλαλητήριο με τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη