Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε βίντεο με την δημιουργία του πανό που έκανε την εμφάνισή του στο ματς με την Παρτιζάν, από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Θυμίζουμε ότι πριν από την έναρξη του Ολυμπιακός – Παρτιζάν, εκτός από το εντυπωσιακό κορεό που έκανε την εμφάνισή του στις κερκίδες του γηπέδου, οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» κράτησαν ένα πανό για τα 100ά γενέθλια του συλλόγου, συμμετέχοντας στη δημιουργία του!
Το backstage της δημιουργίας του πανό που κράτησαν οι «ερυθρόλευκοι», δημοσιεύτηκε από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ.
Σε αυτό, ξεχωρίζει το σύνθημα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, το τραγούδι «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» που τραγουδάει ο Κώστας Παπανικολάου, αλλά και η ατάκα του Τόμας Γουόκαπ, πως όταν ήταν μικρός έβαφε ολόκληρους τοίχους με σπρέι.
To άρθρο Ολυμπιακός: Η δημιουργία του πανό για τα 100 χρόνια των «ερυθρολεύκων» από τους παίκτες του Μπαρτζώκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .