Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ανδρέας Κολοκυθάς
στο RadioNet 101,9: Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη πάνω από 150 στεφανιογραφίες στο νοσοκομείο μας. Ανάσα ανακούφισης για καρδιοπαθείς και τις οικογένειες τους.
Μιλώντας στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή του RadioNet ο κ. Κολοκυθάς αναφέρθηκε στο ικανοποιητικό ρυθμό με τον όποιο συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο νοσοκομείο της Λαμίας. Οι νοσηλείες είναι 4 στο πέτρινο κτίριο και 1 ασθενής νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ο οποίος όμως φαίνεται να αναρρώνει.
Η δημιουργία νέας ογκολογικής κλινικής με δυνατότητα , για πρώτη φορά , και ακτινοθεραπείας στην πόλη της Λαμίας δρομολογείται με την δυνατότητα χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Υπογράφεται η προγραμματική σύμβαση για το έργο κόστους περίπου 5 εκ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.