Πρωταγωνιστής της νίκης της λαμίας ήταν ο Τσούκαλος, που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, στο 13΄ με κεφαλιά και στο 56΄ με πλασέ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μαζουλουξής με κεφαλιά. Να σημειωθεί ότι η Ηλιούπολη έχασε πέναλτι στο 60΄, με τον τερματοφύλακα της Λαμίας Σαράνοφ να αποκρούει την εκτέλεση του Κράσι.
Οι συνθέσεις:
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης, Μπουσάι, Ρέτζο, Τσατσαρής, Μαλάι, Γάγγος, Ταβάρες, Ντινιωτάκης, Ζέλο, Λάμπη
ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τζανδάρης (57΄ Μπεχαράνο), Γκέντσογλου (87΄ Τρούμπουλος), Τιρόνε (57΄ Ρόμανιτς), Ελευθεριάδης, Μανουσάκης (57΄ Βλαχομήτρος), Τσούκαλος (73΄ Μανούσος)