Σύμφωνα με το Τuttomercatoweb, υπάρχει διπλό ενδιαφέρον για τον Μπάμπη Λυκογιάννη, καθώς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δίνουν μάχη για την απόκτηση Έλληνα αριστερού μπακ της Μπολόνια.
Όπως υποστηρίζει ο Ιταλός ρεπόρτερ, Αντρέα Λοσάπιο, ο 31χρονος αριστερός μπακ της Μπολόνια, Μπάμπης Λυκογιάννης, βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αν και από τους Θεσσαλονικείς δεν προκύπτει ενδιαφέρον για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.
- Advertisement -
«Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης αρέσει σε αρκετά κλαμπ στην Ελλάδα. Τον κυνηγούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι. Ο παίκτης θα πρέπει να δει τι θα κάνει με το μέλλον του. Αν θα παίξει το τελευταίο του χαρτί στην Μπολόνια μέχρι το τέλος της σεζόν ή εάν θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να έχει πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο, μέχρι το 2027.
Η ΑΕΚ προηγείται στην κούρσα αυτή αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι ο μόνος σύλλογος που τον εξετάζει για να τον αποκτήσει σε αυτό το δεύτερο μέρος της σεζόν», τονίζει η ιστοσελίδα Τuttomercatoweb, ενώ προσθέτει πως η Μπολόνια έχει ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη: «Αν έφευγε ο Λυκογιάννης, η λύση υπάρχει ήδη και είναι ο Κριστιάνο Μπιράγκι».
To άρθρο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δίνουν μάχη για Λυκογιάννη σύμφωνα με τους Ιταλούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .