Το πιο κλασικό ελληνικό, κυριακάτικο φαγητό δεν είναι άλλο από το λεμονάτο κατσικάκι με πατάτες στο φούρνο.
Το κατσικάκι λεμονάτο στήνεται σε 5΄, το βάζετε στο φούρνο να ψήνεται και χαλαρώνετε.
Θέλετε τίποτα καλύτερο;
Συνοδέψτε το µε πράσινη σαλάτα και τραγανό ψωμάκι.
Υλικά
Για το λεμονάτο κατσικάκι με πατάτες στο φούρνο
1½ kg κατσικάκι κομμένο σε μερίδες
10 μεγάλες πατάτες
3/4 φλ. ελαιόλαδο
2 ζουμερά λεμόνια
4 σκελ. σκόρδο με το ντύμα τους
2 κλων. φρέσκια ρίγανη
2 κλων. φρέσκο θυμάρι
2 κ.σ. γεμάτες μουστάρδα
1 ποτήρι νερό
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller
Ακολουθήστε το LAMIAthema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.