Την τελευταία της πνοή άφησε η Γερμανίδα τουρίστρια, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (9.5.2025) παρασύρθηκε από 19χρονο οδηγό μαζί με τον σύντροφό της στη Ρόδο.
Το ζευγάρι των Γερμανών βρισκόταν στη Ρόδο για διακοπές, όταν ξαφνικά το βράδυ της Παρασκευής έπεσε θύμα τροχαίου.
Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 74χρονη Γερμανίδα τουρίστρια.
Συγκεκριμένα, κτύπησε στο πόδι της (ακρωτηριάστηκε το κάτω άκρο) στο κεφάλι και στον θώρακα, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Ρόδου.
Ο Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε ελαφρά. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Φαληρακίου. Ο 19χρονος οδηγός συνελήφθη από την Αστυνομία.
To άρθρο Ρόδος: Πέθανε η Γερμανίδα που παρασύρθηκε από 19χρονο οδηγό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .