Τραγικό τέλος για τον 19χρονο αθλητή πολεμικών τεχνών από τα Χανιά, καθώς πέθανε σήμερα το μεσημέρι.
Ο νεαρός αθλητής είχε δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης, ένα χτύπημα το οποίο αρχικά δεν του φάνηκε σοβαρό.
Μετά από δύο ημέρες πήγε στο νοσοκομείο όπου η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ όπου διασωληνώθηκε. Υπεβλήθη σε χειρουργείο, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσει στη ζωή.
Διαβάστε επίσης:
Σοβαρό τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό – Μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς» χωρίς τις αισθήσεις του
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Είχε χάσει το σπίτι του», νέος Γολγοθάς για τη μητέρα του – «Θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο» (videos)
Τέμπη – Ελευθεριάδης: Οι πολιτικοί ευθύνονται για τον θάνατο των συγγενών μας – Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ είπε απαράδεκτα πράγματα (video)
Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ φραγμένη αποχέτευση που σας χάλασε την ημέρα;
Οι ειδικοί στις αποφράξεις του https://apostolisapofraxeis.gr/ είναι εδώ για να σας απαλλάξουν άμεσα και αξιόπιστα από κάθε πρόβλημα σωληνώσεων.