Λίγο πριν ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλήσει με τους βουλευτές της ΝΔ προκειμένου να τους ενημερώσει με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν στον ίδιο αλλά και την υπουργό Εργασίας για τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης στους χαμηλοσυνταξιούχους, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους.
Ο υπουργός Υγείας με αφορμή το… νέο «αντάρτικο» που εκδηλώθηκε στη ΝΔ ανέφερε πως «δεν ξέρω γιατί έχει γίνει φασαρία, θα είναι μια ενημέρωση για πολιτικές του υπουργείου Υγείας στους βουλευτές.
Ενώ όσον αφορά την ερώτηση των 8 βουλευτών της ΝΔ απάντησε το εξής: «Χρήσιμη ερώτηση, όχι επιθετική, σε συναδελφικο ύφος. Λογικός ο προβληματισμός, δεν την απορρίπτω την πρόταση, θα το μετρήσω. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Η δουλεια των βουλευτών είναι να ρωτάνε, δεν με ενόχλησε η ερώτηση».
Διαβάστε επίσης:
Ανδρουλάκης: Ρίσκο με τη στρατηγική «πρώτου γύρου» – Γιατί υιοθετεί διχαστική ρητορική
ΥΠΕΞ: Με ειδική μονάδα διαχείρισης κρίσεων θα αναχωρούν οι Έλληνες που επιθυμούν από το Λίβανο
Ασκήσεις κατευνασμού στο εσωτερικό της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | topontiki.gr